МОРОЗИЛЬНІ КАМЕРИ LIEBHERR
11 849
11 849
85
86
55
56
62
63
98
98
11
11
МОРОЗИЛЬНІ КАМЕРИ
Морозильна камера Liebherr: традиційна німецька якість і надійність
Техніка німецького виробника «Liebherr» є затребуваною на території України. Причина полягає у високій функціональності, надійності і довговічності побутового обладнання. Купити морозильну камеру Liebherr хочуть багато домогосподарок та кухарів. Така техніка стане вірним помічником на кухні, вона відрізняється прийнятною вартістю.
Переважно холодильники оснащені морозилкою. Але трьох секцій недостатньо для розміщення всього необхідного. Морозильна автономна техніка допоможе вам відмовитися від необхідності вибору — що з продуктів зберегти, а чим пожертвувати. Місткі пристрої торгової марки «Лібхер» дозволять розмістити всі продукти для тривалого зберігання. Тепер можна зменшити чисельність консервації, адже фрукти і ягоди можна зберегти в замороженому вигляді, без втрати корисних речовин і вітамінів.
Liebherr морозильна камера: переваги
Морозильна камера Liebherr — німецького виробництва і має ряд переваг (в порівнянні з іншими аналогічними моделями):
- універсальність, адже різноманітність асортименту дозволяє вибирати товари з параметрами, придатними для різних цілей;
- місткість (дозволяє зберігати напівфабрикати, м'ясні та рослинні продукти);
- зручність у використанні та наявність можливості користувачам задавати потрібний температурний режим.
Закриті контейнери висувного типу мають прозору передню панель. Це забезпечує можливість огляду продуктів. Для того щоб витягти необхідний пакет з вмістом, вам не потрібно буде відкривати все по черзі.
У разі необхідності можна витягувати контейнери і полиці, створюючи зону під назвою VarioSpace. Вона допомагає зберігати продукти, які займають багато вільного простору. Якщо вам не потрібно використовувати весь обсяг пристрою, є можливість відключення вільних контейнерів з метою економії електроенергії. Для цього передбачена додаткова енергозберігаюча пластина.
Морозилка Liebherr: критерії вибору
Вибираючи морозильну камеру Лібхер для дому або громадського харчування, потрібно звертати увагу на безліч параметрів.
Габарити і об'єм морозильної камери Лібхер
За показниками обсягу бувають морозильні камери Liebherr таких типів:
- маленькі — мають корисний об'єм 50-150 літрів;
- середні — корисний об'єм складає 150-300 літрів;
- великі — з корисним об'ємом, що перевищує 300 літрів.
Розміри морозилок Лібхер теж різні. Вибирати слід, виходячи з власних потреб. Потрібно враховувати чисельність продуктів, необхідну для розміщення. Кафе і ресторанам необхідно зберігання великої кількості продуктів харчування, тому віддати перевагу бажано найбільшим агрегатам. Невеликий сім'ї достатньо техніки, що має скромні габарити. До уваги необхідно прийняти квадратуру приміщення. У маленькій кухні великогабаритне обладнання займе весь вільний простір.
Для зручності при розміщенні продуктів рослинного і тваринного походження морозильні камери Liebherr комплектуються ящиками і відсіками. Це дозволяє впорядкувати вміст. Можлива комплектація від трьох до восьми ящиків. Чисельність ящиків і відсіків залежить від висоти техніки:
- при висоті до 85 сантиметрів обладнання комплектується трьома-чотирма ящиками;
- п'ять відсіків є у камер, висота яких більше 125 сантиметрів;
- високі агрегати (від 180 сантиметрів) можуть комплектуватися вісьмома відділеннями.
Функціонал, тип управління і характеристики морозильних пристроїв
Від типу управління залежить зручність під час експлуатації. Розрізняють такі типи управління холодильним обладнанням:
- Механічний.
Є простим і зрозумілим способом управління технікою. Установка бажаного температурного режиму здійснюється за рахунок ручки термостата.
- Електронний тип.
Відрізняється більшою точністю. На обладнанні розміщується спеціальний дисплей з безліччю індикаторів. Замороження і розморожування регулюються автоматично.
Функціонал сучасних морозильних камер значний, він спрощує виконання побутових обов'язків користувачам. Агрегати Лібхер володіють такими опціями:
- можливість миттєвої заморозки, що забезпечує збереження корисних речовин в продуктах;
- охолодження напоїв за короткий термін;
- система охолодження NoFrost;
- звукові і світлові індикатори, що дають сигнал про зміну температурного режиму;
- можливість автономної роботи пристрою при перебоях з електрикою;
- тиха робота;
- наявність антибактеріальних фільтрів, що забезпечують захист від мікробів.
Важливу роль відіграє енергоефективність обладнання. Агрегати, що відносяться до класу А, дають можливість зменшити витрати на електроенергію.
Розрізняють чотири кліматичних класи, що визначають температурні режими для роботи пристрою. На українському ринку переважають моделі класу N. Вони працюють при температурі 16-32 градуси за Цельсієм. Зустрічаються моделі морозильного обладнання класу ST, температурний режим яких становить 18-38 градусів за Цельсієм. У другого типу ціна вища, використовується переважно на виробництві або в закладах громадського харчування. Для домашнього використання підійде перший варіант.
Показники потужності позначаються виробниками зірочками. Цей критерій вибору вкрай важливий, адже він визначає період, за який проводиться охолодження продуктів харчування. Організаціям і підприємствам потрібно вибирати агрегати з великими показниками потужності. Ціни на агрегати теж різні.
Види морозилки Лібхер
Є два типи морозильної техніки:
- Вбудовувані моделі.
Відрізняються меншою гучністю під час роботи. Вироби вбудовуються в кухонні гарнітури, тому стильно виглядають на кухні, гармонійно вписуючись в загальну концепцію.
- Окремостоячі моделі.
Відрізняються мобільністю. Їх можна переставляти з одного місця в інше. Розрізняють варіанти: бувають вертикального і горизонтального типів.
Існують морозилки у вигляді шафи і морозильної скрині. Вибір потрібно робити відповідно до мети, для якої купується обладнання Liebherr. У закладах громадського харчування важливо дотримуватися товарного сусідства. У таких випадках краще віддати перевагу вертикальному типу, адже там є окремі секції. Якщо планується зберігання продуктів, що відносяться до однієї групи, краще вибрати саме ларі.
Виходячи зі способу установки, розрізняють види морозильної техніки:
- Шафа — являє собою камеру, оснащену дверцятами стандартного типу. Вона схожа на холодильник.
- Морозильна скриня.
Конструкція проста. Виріб відрізняється верхнім розташуванням кришки. Вона легко відкривається. Горизонтальні морозилки дешевші, але теж місткі. Для зручності пристрій оснащений внутрішньою підсвіткою.
Незалежно від того, який вид ви оберете, вам гарантований дуже якісний товар.
Особливості розморожування морозильника Liebherr
Холодильна побутова техніка німецької торгової марки «Liebherr» оснащена крапельної системою. При тривалій експлуатації накопичується лід. Тому необхідно регулярно проводити розмороження.
Періодичність визначають, виходячи з кількості утвореного льоду. Для проведення даної процедури необхідно розірвати з'єднання з електромережею. Далі буде потрібно відкрити дверцята. Чистити агрегат потрібно після того, як весь лід розтанув. Заборонено застосовувати хімічні засоби для чищення, адже вони можуть пошкодити покриття. Під час миття достатньо використовувати теплу воду. Для очищення забруднень підходить харчова сода.
Купити холодильне обладнання в «Eldorado»
Шукаєте, де можна купити надійну техніку за прийнятними цінами? В інтернет-магазині представлений великий асортимент морозилок, що відрізняються значним функціоналом. У нас ви точно впишитесь в запланований бюджет, адже представлена побутова техніка в різному ціновому діапазоні. Покупці в інтернет-магазині можуть оформити розстрочку або кредит у банків-партнерів. При цьому переплати будуть мінімальними.
Для оформлення покупки достатньо зателефонувати за номером колл-центру, він є на сайті. Менеджери з продажу мережі «Eldorado» зв'яжуться з вами найближчим часом, і розкажуть про всі особливості та нюанси техніки, яка вас цікавлять.
Хочете купити? Доставка можлива самовивозом з магазинів мережі, транспортними компаніями або кур'єрськими службами.