СКОВОРІДКИ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
425
960
1 495
СКОВОРОДИ
Сковорода з нержавіючої сталі або розумний помічник на кухні
Сучасні кухонні сковороди з нержавіючої сталі, не тільки мають гарний зовнішній вигляд та й зручний функціонал, але вважаються ще й «розумним» посудом, здатним скорочувати час приготування.
Нержавіюча сковорода ідеальний варіант для виготовлення будь-яких страв, відмінно підходить для приготування дитячої їжі. Якщо ви готові до придбання такого ідеального помічника на кухні, варто розглянути переваги та властивості даних виробів, а також розібратися з рекомендаціями щодо правильного вибору та догляду.
Купити сковороду з нержавіючої сталі, а також необхідні аксесуари для комфортного приготування їжі можна у нашому інтернет-магазині на вигідних умовах.
Переваги матеріалу
Нержавіюча сковорода, що сяє блиском, помітно виділяється на тлі інших. Якщо раніше такий посуд користувалися переважно кухарі-професіонали, то зараз його все частіше стали купувати звичайні домогосподарки. Основні причини: передові технології, які підвищують теплопровідність матеріалу, поява плит з індукцією.
Додаткові переваги:
- сковорода з нержавіючої сталі – стійка до корозії, підходить для страв з кислими та гострими соусами, можна використовувати для варення;
- стійкість до появи іржі, що не боїться тривалого контакту з водою;
- сковорідки з нержавіючої сталі прості у догляді, мити та чистити можна з застосуванням будь-яких засобів;
- не псується від різких перепадів температур;
- не боїться пошкоджень, для роботи підійдуть лопатки з будь-якого матеріалу, у тому числі металеві;
- довговічність догляду, сковорода нержавіюча сталь служить десятками років;
- посуд повністю універсальний та підходить для всіх типів плит.
Різновид матеріалу, дна та параметри товщини
Купити сковороду з нержавіючої сталі варто через її безпеку для здоров'я людини. Виготовляється зі спеціального харчового матеріалу, який гігієнічний та безпечний з усіх боків. Зазвичай виробники вказують марку сталі у характеристиках товару. Кращою на цей час вважається хромонікелева марка з пробою 304.
Еволюція дна сталевого начиння також зазнала змін на краще, завдяки появі капсульованого дна, яке є сендвіч з дисків, між двома сталевими знаходиться один диск з мідного або алюмінієвого матеріалу. Дно сприяє рівномірному прогріву, виключає прилипання та пригоряння. По товщині дна краще буде сталь нержавіюча сковорода з параметрами не менше 3 мм, а краще до 5 мм. Якщо дно з мідним диском, цілком вистачить товщини 1,5 — 2 мм.
Зверніть увагу, що вироби можуть мати внутрішню частину, наприклад, дрібна рифленість захищає продукти від надмірного контакту з маслом.
Вибираємо ручку
Сковороди з нержавіючої сталі не піддаються псуванню від високих температурних показників, це можна застосувати й до ручок. Крім цього цінується зручність для роботи, щоб виріб ідеально лягав у руки. Для виробництва ручок використовують різноманітні матеріали:
- нержавіюча сталь — практична у догляді, але нагрівається та вимагає прихвату;
- біметалеві варіанти — візуально не відрізняються від сталевих, але мають у складі кілька металів, тому не нагріваються від самого посуду;
- ручка з термопластика — вимагає захисного чохла, оскільки також може нагріватися;
- пресоване дерево — зручно в експлуатації, не мокне від надлишків вологи.
Наявність кришки
Бажано купити нержавіючу сковороду разом з кришкою, краще скляною. Варіанти, що йдуть в комплекті, виробляють зі спеціальними ободами з металу для збільшення міцності. Важливо, щоб кришка прилягала щільно для можливості уникнути вібрації в процесі приготування.
Критерії правильного вибору
Щоб купити сковороду з нержавіючої сталі найкращої якості, та вона могла прослужити тривалий час, краще ретельно вивчити предмет вибору перед покупкою. Варто уважно перевірити такі моменти:
- товщину сталі. Для дна вона повинна дорівнювати 3 мм та більше, а для поверхонь не менше 1,2-1,3 мм;
- перевірте якість та надійність виробу, огляньте дно, кріплення ручки;
- переконайтеся, що поверхня виробу з усіх боків гладка, проінспектуйте і внутрішню сторону, на ній повинні бути відсутні подряпини та плями;
- параметри дна повинні бути приблизно того ж розміру, що і нагрівальний елемент, це сприятиме рівномірному прогріву та швидкому приготуванню;
- якщо необхідна сковорода нержавіюча сталь, краще купити її у перевірених виробників, або вивчити відгуки покупців.
Поради щодо експлуатації
Незамінний помічник – нержавіюча сковорода, купити її можна у нашому інтернет-магазині. Але спочатку потрібно вивчити поради щодо експлуатації та догляду, щоб дані вироби могли бути дійсно корисними та довговічними.
Для виключення пригоряння слід добре прогріти посуд, а потім використовувати масло. Перевірити рівень нагрівання можна звичайною водою. Вона повинна швидко закипати, але не шипіти та випаровуватися. У разі перегріву посуд краще трохи остудити.
Намагайтеся готувати тільки на середньому ступені прогріву. На перегрітому посуді все пригоряє, на холодному – чіпляється. Щоб унеможливити прилипання, не варто смажити холодні продукти, краще їх злегка підігріти. Якщо варите у воді або тушкуйте соус, то краще солити їжу після кипіння, щоб не утворювався непотрібний накип.
Чому наш інтернет-магазин
Якщо вам на кухні потрібна сковорода з нержавіючої сталі, купити її в нашому інтернет-магазині можливо без особливих зусиль, не витрачаючи багато часу. Ми представляємо до уваги наших клієнтів величезний асортимент найкращих марок універсальних та спеціалізованих сковорідок з будь-якими параметрами та характеристиками.
У нас можна знайти моделі з найкращим поєднанням ціни та якості, за потреби можна вивчити наявні відгуки та ознайомитися з описом по будь-якому товару. Також на всі вироби надається гарантія, є можливість придбання в розстрочку або виберіть товар в розділі «акція».
Купити сковорідку з нержавіючої сталі можна, витративши всього кілька хвилин, і оформивши покупку в один клік. Замовити товари доступно, перебуваючи у Києві чи в будь-якій частині країни, доставка виконується по всій Україні.